AĞRI / MERKEZ - Kardelen Anaokulu

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİMİZ  BİLGİ YARIŞMASI

KIZILAY HAFTASINDAN OKULUMUZDAN KARELER

Değerli Velilerimiz,

Meb, eğitimin tüm kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlattı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Biz de Kardelen anaokulu olarak  “Dilimizin Zenginlikleri projesi”ne katılım sağlayacağız. Proje kapsamında  uygulayacağımız etkinliklerimiz olacak.

a)Etkileşimli/Paylaşımlı Kitap Okuma

b)Hikâye Tamamlama

c)Hikâye Kartı Hazırlama

d)Söyle-Çiz

e)Kitap Tanıtma Çalışmaları

f)Kelime Bulma Oyunu

d) Tekerlemeler

gibi etkinliklerin rehberliğinde proje çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli velilerimizin katkılarıyla projemizin amacına ulaşacağına inanıyoruz.

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan sevgimizi  bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.