AĞRI / MERKEZ - Kardelen Anaokulu

Kardelen Anaokulu

FIRAT MAH. 1055.SOK. NO5/1 AĞRI MERKEZ
Vizyon
Milli-Manevi değerlere bağlı,Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen,Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu,İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,Sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli,Değişik görüş ve düşüncelere saygılı,Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen,Çevreye ve doğaya duyarlı,Müzik ve ritim duygusu gelişmiş,El becerileri gelişmiş,Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen,Türkçe´ yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmek, yaşayarak, görerek, deneyerek eğitim yapmak,Gezi, gözlem ve deneylerle öğrenilenleri pekiştirmek,Çocukların gelişim düzeylerini ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak,Serbest zaman etkinlikleri ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini sağlamak,Türkçe dil etkinlikleri ile konuşma, anlatma, dinlenme ve iletişim becerileri kazandırmak,Kavramları öğrenmeye karşı ilgi uyandırmak ve öğrenmeyi zevkli hale getirmek,Çocukları dengeli beslenme ve dinlenmenin ruh ve beden sağlığı için gerekliliğine inandırmak,Farklı materyal ve oyuncaklarla çocuklardaki uyarıcı sayısını arttırmak, Çevre tarafından tercih edilen örnek bir okul olmak, Çocuklarımızı ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak,Kişisel bakım alışkanlığını kazandırmak,Eğitim etkinliklerin değerlendirilmesinde belirlenen amaçlara ne ölçüde ulaşıldığının tespiti yapılarak planlamayı bu sonuçlar doğrultusunda yapmak.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
ÇOCUKLARIMIZIN BİR KISMI SERVİSLE GELMEKTE BİR KISMI DA AİLELERİ TARAFINDAN OKULA BIRAKILMAKTADIR.
FIRAT MAH. 1055.SOK.NO:5/1
OKULUMUZ İL MERKEZİNDEDİR...